Leverandører 2016-11-03T15:06:56+00:00

Leverandører

Gitterriste
Vi repræsenterer Meiser, der er Europas største producent af gitterriste, trin, kunststofriste og planker. Derfor tilbyder vi markedets bredeste program med garanti for god kvalitet. Derudover garanterer vi en høj ekspertise indenfor rådgivning, og tilbyder en effektiv bearbejdning af et hvert projekt.

Trin og Planker
Vi repræsenterer Meiser, der er Europas største producent af Trin og Planker samt gitterriste og kunststofriste. Vi tilbyder et bredt program indenfor Trin og Planker med høj vægt på kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed. Se også vores lagerprogram af de kendte FORMSTEP trin og planker, som vi kan levere fra dag til dag.

Fiberriste
Vi repræsenterer Meiser, der er Europas største udbyder af kunststofriste, som er specielt udviklet til den industrielle og offentlige sektor. Vi tilbyder et bredt udvalg af kunststofriste i både standard formater, men også i speciel udførsel, med høj fokus på krav om sikkerhed og korrosionsbestandighed.

Strækmetal
Vi repræsenterer The Expanded Metal Co.og søsterselskabet Sorst Streckmetall, der tilsammen er Europas største producent af strækmetal. Samt repræsenterer vi Technotron Metal i Tjekkiet, der er specialister i strækmetalløsninger til facade. Vi kan derfor tilbyde en høj standard indenfor kvalitet, rådgivning og levering, hvad enten det er fra vores lagerprogram eller det drejer sig om mere speciel udførelse.

Perforerede plader
Vi repræsenterer DF Group, som er en af Europas største producenter af perforerede plader. DF Group består af DF Dillinger Fabrik, Perfox, Preziehs, DF Bulgaria samt  DE Edelstahl Verarbeitung. Vi tilbyder perforerede plader og komplekse emner af en høj kvalitet. Ligeledes tilbyder vi rådgivning i materialevalg og står for sikker levering til Deres firma.

Svejste net
Vi har samarbejde med Europas førende producenter af svejste net og øvrige typer af trådnet. Vi tilbyder hurtig levering, da vores producenter har de fleste typer net i standard mål og størrelser. Ønskes de svejste net i speciel udførelse tilbyder vi også dette og står klar til at give den bedste service og rådgivning.

Sokkelrender
Vi repræsenterer firmaet Richard Brink på det danske marked, som er en af de førende producenter i Europa af sokkelrender. I vores sortiment præsenteres den som sokkelrenden Zink Stabil.  Richard Brink producerer også andre produkter indenfor byggeri – og anlægsbranchen, heriblandt indgangsriste, fugedræn, højbede mm.

Kontakt os venligst for yderligere information på disse produkter.

Øvrige produkter (Tråd, Filtre, Kromstål)
Semitech er også samarbejdspartner til Byggeri og Industri når det gælder Tråd, Filtre, rustfrie plader- og bånd samt glas. Vi repræsenterer Europas største producent på det danske marked, Conflandey Industries i Frankrig indenfor tråd og Knitwire products når det er indenfor filtre. Se vores korte præsentation af disse 3 produktområder eller kontakt os for yderligere information eller materiale.

Du kan finde vores komplette oversigt af produkter lige her: Produktblade