Profil 2016-11-03T15:07:18+00:00

Profil

Semitech A/S blev etableret i 1994 og er 100% danskejet. Vi sælger kvalitetsprodukter til industri sektoren, bygge-og anlægssektoren, samt offshore sektoren.
Vores hovedkontor er beliggende i Korsør med 2000 m2 lager og kontor.

Firmaet har de seneste 20 år været i en positiv udvikling og kan i dag tilbyde det stærkeste og bredeste program indenfor gitterriste, trin & planker, kunststofriste, strækmetal, perforerede plader, svejste net, filtre og tråd.

Vores stærke sider
Idet vi repræsenterer nogle af Europas største leverandører garanterer vi derved en høj standard, når det gælder kvalitet, effektive fremstillinger og økonomiske løsninger.

Derudover er vi et stærkt team af medarbejdere, som er velkvalificerede og veluddannede til at rådgive og yde den bedste service.

Nytænkende
Vi ønsker at være nytænkende og finde den rigtige løsning til dit næste projekt.

I en verden der går stærkt udviklingsmæssigt, ønsker Semitech at være med i førerfeltet inden for vores produktgrupper til glæde for vores kunder.

Troværdige
Vi ønsker vores kunder skal opfatte os som en troværdig leverandør, der gør sit yderste, ved at informere jer gennem hele processen fra indkøb til levering, så vi sikrer jer optimal service og viden.

Vores værdier og vision
Semitech A/S ønsker med sine værdier at skabe rammer, hvor der tages hensyn til virksomhedens udvikling på den ene side – og på den anden medarbejdernes trivsel, mening med arbejdet og en identitet, som er præget af samhørighed med virksomheden.

Vi forstår vores kunder og forudser deres behov, og vi søger hele tiden at skabe merværdi for den enkelte kunde.

Vores vision er at være industriens samt bygge- og offshoresektorens foretrukne leverandør og derved blive en del af løsningen – ”part of the solution”.

Se også vores præsentationsvideo på vores youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=y1Sa0pHikvY